La mulți, minunați și strălucitori ani!

La mulți ani, 2019!

Sa fiți plini de energie, de voioșie, inspirație și dragoste!

Sănătate, spirit concesiv, putere de iertare și de acceptare a ceea ce nu putem schimba!

Despre Maria Postu

Nu-mi place ideea de a evada...E ca si cum ai smulge cu forta ceva care de fapt, iti apartine:LIBERTATEA cu care te-ai nascut si in care te vei intoarce...Si totusi, eroul meu preferat, de parca eu l-am nascut, este Papillon... Aici e o forma de libertate... evadare...un substitut, o libertate cu gust de gratii si catuse...ma veti gasi aici la orele de vizita indiferent ce semnalmente aveti...Nu e nevoie sa treceti pe la siturile de serviciu pentru a afla ce mi-as dori:pe voi venind la mine in vizita, sa cinam impreuna din cuvinte ca la un banchet infinit cu arome imprevizibile si inconfundabile, de negasit aiurea pe strada, la teatru, la opera sau oriunde in alta parte decat aici...Chiar daca nu ne putem privi in ochi, nu ne putem vedea gesturile, ne simtim pasii gandurilor, ne pipaim prin cuvinte mai mult decat am face-o vreodata in realitate...Micul mister a cazut sau e mai tentant?Mi-ar placea sa cred ca da...suntem toti in spatele unor ferestre (Asa se numea cea de-a patra carte a mea de versuri, publicata in 2007.."DIN SPATELE FERESTREI"...Nu insa si ultima: Cutia postala a cerului, Leonor si zanele...si mai urmeaza...
Acest articol a fost publicat în intrebari esentiale. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la La mulți, minunați și strălucitori ani!

  1. livia zice:

    Noului An 2019, pe care-l vom întâmpina doar peste câteva ore, îi doresc aripi înmiresmate în licoarea divină a credinţei, – a credinţei din care se naşte înţelepciunea, bunătatea sufletească, fapta cea bună, unitatea de acţiunea. Domnul să ne ocrotească, fără deosebire. LA MULŢI ANI, mulţi şi buni!
    Asemenea, Sfântul Ierarh VASILE CEL MARE, Întâistătătorul Ierarhilor – să vă protejeze întru sănătate şi împlinirea dorinţelor.
    LA MULŢI ANI, mulţi şi buni!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s