APLEACĂ-TE, SĂ TE VĂD MAI BINE!

Acesta nu este un articol despre călătorii.Daca tu cauți sugestii sau soluții pentru a ști să alegi cea mai bună destinație de vacanță. Te-ai înșelat.Treci mai departe la raftul celălalt.

Aceasta nu este o carte despre cum să-ți păstrezi părul, frumusețea, prietenii, bogăția…Te-ai înșelat, treci mai depasrte!

Aceasta nu este un articol despre cum să înveți să-ți înmulțești talanții ori iubitele, despre cum să recunoști pruetenii de dușmani ori despre cum să alegi cel mai lent mod de a îmbătrâni.Nică macar asta nu te învață cartea mea!Poți să treci mai departe, te înțeleg, te accept, te aprob, te iert!Treci mai departe!

Dacă ai nevoie să înveți cum să-ți păstrezi intact trecutul, chiar și atunci când este incendiat sau dat ca hrană unor păsări carnivore, oprește-te o clipă!

Dacă vrei s-ți reamintești cum erai odată și credeai că l-ai pierduit pe veci pe cel de altă dată, oprește-te!

Dacă vrei să fii solitar cu toți din jurul tău și să-ți pierzi sentimentul vinovăției de a ști, de a putea, de a iubi, de a avea mai mult decât totți ceilalți, opreștete-te!Poate aceasta va fi o oră bine folosită!

Despre Maria Postu

Nu-mi place ideea de a evada...E ca si cum ai smulge cu forta ceva care de fapt, iti apartine:LIBERTATEA cu care te-ai nascut si in care te vei intoarce...Si totusi, eroul meu preferat, de parca eu l-am nascut, este Papillon... Aici e o forma de libertate... evadare...un substitut, o libertate cu gust de gratii si catuse...ma veti gasi aici la orele de vizita indiferent ce semnalmente aveti...Nu e nevoie sa treceti pe la siturile de serviciu pentru a afla ce mi-as dori:pe voi venind la mine in vizita, sa cinam impreuna din cuvinte ca la un banchet infinit cu arome imprevizibile si inconfundabile, de negasit aiurea pe strada, la teatru, la opera sau oriunde in alta parte decat aici...Chiar daca nu ne putem privi in ochi, nu ne putem vedea gesturile, ne simtim pasii gandurilor, ne pipaim prin cuvinte mai mult decat am face-o vreodata in realitate...Micul mister a cazut sau e mai tentant?Mi-ar placea sa cred ca da...suntem toti in spatele unor ferestre (Asa se numea cea de-a patra carte a mea de versuri, publicata in 2007.."DIN SPATELE FERESTREI"...Nu insa si ultima: Cutia postala a cerului, Leonor si zanele...si mai urmeaza...
Acest articol a fost publicat în intrebari esentiale și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la APLEACĂ-TE, SĂ TE VĂD MAI BINE!

  1. livia zice:

    Dacă vrei ca sufletul să zâmbească, iubește și iartă!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s