Lansare de carte Theodor Răpan

Editura SEMNE si poetul THEODOR RĂPAN  au placerea de a va invita la lansarea cartii EVANGHELIA TĂCERII cu desene de DAMIAN PETRESCU

ce va avea loc joi, 29 martie 2012, orele 17 la Uniunea Scriitorilor din Romania, Sala oglinzilor,Calea Victoriei, nr, 115, sectorul 1, Bucuresti.

Vor lua cuvantul Tudor Opris, Radu Carneci,Dumitru Vasile Delceanu,Emil Lungeanu,Petru Solonaru,Marian Dumitru, Geo Calugaru,Vasile Ghinea, Nicoleta Milea,Lucian Gruia, Darie Ducan.

Recita actorul Eusebiu Stefanescu.

Acest articol a fost publicat în Muzeul emotiilor mele și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Lansare de carte Theodor Răpan

  1. Theodor Răpan zice:

    Ce minunat e sa ai prieteni de isprava care sa rezoneze cu tine, Poetule, intr-un Gand comun… De-am fi toti asa, am darâma Lumea si am face-o mai buna! Trebuie sa incepem de undeva…
    Plecaciune, Doamna!
    Theodor RĂPAN

    Apreciază

  2. Maria Postu zice:

    Meritul e doar al dvs si al creatiilor dvs.E pacat sa nu beneficiem cat mai multi de efectul ‘energizant” si tamaduitor al Poeziei!Imi face placere sa va prezint cititorilor blogului meu si poate pe viitor imi veti oferi cateva poeme sa le impartasesc aici cu cititorii mei!

    Apreciază

  3. Theodor Răpan zice:

    Mintenaş…
    Un bob zăbavă! Sa trec de hopul acesta…
    Am emoţii ca un scoler…
    Cu drag…
    Theodor Răpan

    Apreciază

  4. Maria Postu zice:

    Va fi extraordinar, sunt convinsa.Mai exista oameni care apreciaza Frumosul si Sacrul, mai ales impachetat intr-un material sensibil cum faceti dvs.

    Apreciază

  5. Ottilia Ardeleanu zice:

    felicitări autorului!
    un astfel de eveniment este totdeauna binevenit. eu nu am cum să fiu prezentă, dar mă bucură ideea în sine, de a întruni spirite întru scriitură.
    va fi frumos, cu siguranţă.

    Maria, La mulţi ani cu ocazia Zilei Femeii şi toată viaţa să îţi fie ca o scriere frumoasă care să meargă în inimile tuturora!

    ps. Cred că e necesară prezentarea câtorva poeme.

    Apreciază

  6. Maria Postu zice:

    Multumesc, Otilia!Si pentru semnalarea evenimentului si pentru urari.Ii voi cere permisiunea autorului, si eu ma gandisem sa-l citez.E un poet atat de sensibil si de subtil, e dureros ca atata poezie nu circula prin mass media cum circula vestile despre dezastre!
    Si eu iti urez sa fii sanatoasa cu toti cei dragi si sa fii mereu talentata si inspirata!

    Apreciază

  7. Ottilia Ardeleanu zice:

    Dar există şi oameni ca tine care pot face un gest deosebit!

    Îţi mulţumesc şi eu pentru urările pe care mi le faci şi cu care mă răsfeţi.

    O îmbrăţişare.

    Apreciază

  8. Maria Postu zice:

    Da, in speranta ca si altii vor face pentru mine asemenea gesturi.

    Apreciază

  9. A.C. Pahomi zice:

    Felicitări ! Evanghelia Tăcerii obligă până şi şoaptele să amuţească. Eleganţa, profunzimea, disperarea căutării se transformă în filele de tăcere ale unei lumi parcă prea mici pentru sufletul unui singur om. Acesta poartă un nume – Theodor Răpan…

    Apreciază

  10. Raluca zice:

    Chiar citeam despre dumneavoastra, domnule Theodor Răpan, in revista Luceafarul, un numarul din 1988, pe care o conspectez cu ardoare. Superbe poezii 🙂 Spre ignoranta mea, nu stiam de cat de miezos sunteti 🙂

    Apreciază

  11. Steluta Simion zice:

    …poate-ti mai amintesti…de un caiet de poezii…draga domnule poet Theodor Rapan…

    Apreciază

Lasă un comentariu