Lansarea volumului ”Povestiri de trezit adultii” la UNIFERO, Iasi

O mica parte din grupul doamnelor participante la Conferință

Sâmbătă, 24 iunie, 2011, ora 14, în cadrul celei de a IV-a Conferinte UNIFERO desfășurată la Iași, eveniment la care au participat un mare număr de femei din diferite țări și la care am avut onoarea să particip și despre care voi scrie curând mai mult, a avut loc lansarea cărții mele de proză, ”Povestiri de trezit adulții”apărută la editura Tracus Arte, București, 2011. Evenimentul s-a desfășurat la Biblioteca Centrală Universitară ” Mihai Eminescu” unde de altfel s-au derulat și lucrările Conferinței, în prezenta d-nei Smaranda Livescu-Cazan, presedinte și fondator al  Organizației Unifero. inc. și a persoanelor participante.Prezentarea cărții a fost făcută de d-na  Livia Ciupercă, profesoară de limba română și critic literar, renumită prin contribuția adusă la cunoașterea și popularizarea operei celui care rămâne o mare personalitate a Iașului dar și a Romaniei, istoricul religiilor și prozatorul Ioan Petru-Culianu.

Lansarea a fost urmată de discuții și de o sesiune de autografe.

Doamna Livia Ciuperca, prezentandu-mi cartea

Vlad Tănase, student la Facultatea de Comunicare și Jurnalism din Iași citind cu talent și sensibilitate câteva texte

Acest articol a fost publicat în Confesiunile unui scorpion și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Lansarea volumului ”Povestiri de trezit adultii” la UNIFERO, Iasi

  1. eumiealmeu zice:

    felicitări. cred că prieteneşte te invidiez puţin pentru că ai reuşit să publici. ştiu, ştiu, e trudă, e migală, e de convins pe unul, pe altul; dar nu cred că există satisfactie mai mare pentru cineva care adoră să scrie decât să vadă volumele lui… nu ca un egocentrism sau ca o idolatrizare personală, ci ca dovadă că are rost şi că poate influenţa măcar o părticică din lumea din jur…
    succes pe mai departe.

    Apreciază

  2. Maria Postu zice:

    Multumesc.Cred ca exista multe moduri prin care ii putem influenta si ajuta pe cei din jur.Scrisul e unul din ele.Scisul pe blog sau intr-o carte care, iata, in cazul meu, adunaaproape tot ce am scris pe blog la categoria Proza scurta si Confesiunile unui Scorpion.Asa ca editura e doar la u clik distanta.Succes!

    Apreciază

  3. TAUNUL zice:

    Cele mai sincere felicitări!
    Ştiu!… A scrie şi publica o carte, în zilele noastre, este un act de curaj.
    Iar tu l-ai avut şi nu este pentru prima oară. Cu toate astea, muncă, încordare, emoţii… sunt întotdeauna.
    Mă bucur să fiu printre puţinii care au avut privilegiul de a citi cartea înainte de această lansare! Mă bucur că… mi-a plăcut mult! Mă bucur pentru tine!
    Deci, încă un nou născut în casa ta, în sufletul, mintea şi gândul tău. Cât mai mulţi aemenea „copii” îţi doresc, Maria! Domnul fie cu tine!
    Cu prietenie şi consideraţiune,
    Marian

    Apreciază

  4. Maria Postu zice:

    Iti intorc felicitarile!Esti un autor inzestrat, perseverent care este iubit de cititori si cititoare si de aceea ma bucura felicitarile din partea ta.Da, cartea a aparut in tiraj micut dar conteaza calitatea, nu cantitatea!Si eu imi doresc sa ma scriu, dar nu tin la numar ci la valoare.O zi buna si succes si tie in toate!

    Apreciază

  5. glass zice:

    Felicitari.Vreau si eu un volum cu dedicatie.Va sarut si succes in continuare.

    Apreciază

  6. Maria Postu zice:

    Buna seara!Va multumesc!O sa-mi faca placere sa va ofer un volum.Va rog sa transmiteti cele mai bune urari d-nei Floares si bucuria de a o revedea cat de curand!

    Apreciază

  7. Mircea Suman zice:

    Cred ca esti fericita si ma bucur. O carte este un copil pe care il iubesti si care iti seamana. Azi, sambata, am timp si pentru librarii. Voi cauta cartea ta.

    Apreciază

  8. Maria Postu zice:

    Iti multumesc frumos.O carte iti seamana tyie si intamplarilor pe care le-ai trait.Cu cat mai multe intamplari si trairi chiar prin lecturi, cu atat mai multe idei de a scrie o carte.

    Apreciază

  9. Ottilia Ardeleanu zice:

    Maria dragă, felicitările mele şi la cât mai multe astfel de evenimente!
    Meriţi să te bucuri de munca ta.
    te îmbrăţişez,

    Ottilia

    Apreciază

  10. Maria Postu zice:

    Ottilia, iti multumesc frumos!Nu merit aceste felicitari, nu e mare lucru!Nu simt ca sunt apreciata pentru munca mea, probabil nu ma zbat suficient!?

    Apreciază

Lasă un comentariu