Leonor si zanele

 

Dragi prieteni, va multumesc pentru faptul ca ma urmăriți si îmi pare rău ca in ultima vreme nu am mai postat poezie sau proza așa cum făceam in urma cu câțiva ani când eram foarte activa. Am cochetat câțiva ani cu Facebook-ul ca mulți dintre voi probabil dar din motive obiective… ne-am despărțit așa ca m-am întors la prima mea dragoste virtuală, blogul.

Astazi vreau sa va propun sa răsfoiți ultima mea carte publicată in 2017, o carte pentru copii, de data asta, care a fost nominalizata la Premiile Uniunii Scriitorilor din Romania, secțiunea carte pentru copii si tineret. Este vorba despre cartea Leonor si zanele apărută in ediție bilingva romana-franceza , cu ilustrații realizate de o artista din Spania, Martina Garcia Aranda. Cartea aceasta a fost tradusă si in limba spaniola si este in curs de apariție la o editura din Spania, tot in ediție bilingva deoarece sper ca si copiii romanilor din Spania sa nu fi uitat limba romana si sa se bucure de întâmplările prin care trece micuța Leonor. Cartea poate fi achizitionatade aici:

https://www.libris.ro/leonor-si-zanele-leonor-et-les-fees-maria-SAC978-606-797-119-4–p1166179.html

Despre Maria Postu

Nu-mi place ideea de a evada...E ca si cum ai smulge cu forta ceva care de fapt, iti apartine:LIBERTATEA cu care te-ai nascut si in care te vei intoarce...Si totusi, eroul meu preferat, de parca eu l-am nascut, este Papillon... Aici e o forma de libertate... evadare...un substitut, o libertate cu gust de gratii si catuse...ma veti gasi aici la orele de vizita indiferent ce semnalmente aveti...Nu e nevoie sa treceti pe la siturile de serviciu pentru a afla ce mi-as dori:pe voi venind la mine in vizita, sa cinam impreuna din cuvinte ca la un banchet infinit cu arome imprevizibile si inconfundabile, de negasit aiurea pe strada, la teatru, la opera sau oriunde in alta parte decat aici...Chiar daca nu ne putem privi in ochi, nu ne putem vedea gesturile, ne simtim pasii gandurilor, ne pipaim prin cuvinte mai mult decat am face-o vreodata in realitate...Micul mister a cazut sau e mai tentant?Mi-ar placea sa cred ca da...suntem toti in spatele unor ferestre (Asa se numea cea de-a patra carte a mea de versuri, publicata in 2007.."DIN SPATELE FERESTREI"...Nu insa si ultima: Cutia postala a cerului, Leonor si zanele...si mai urmeaza...
Acest articol a fost publicat în intrebari esentiale. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s